Veto puhtaasti välieriin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tiistaina Kiteen Rantakentällä kotiutuskisan kautta voiton hakenut Veto voitti Kiteen Pallon keskiviikkona kotisaarellaan 1–0 (7–2, 4–4). Puolivälieräsarja ratkesi suoraan kolmessa ottelussa. Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki totesi ottelun jälkeen joukkueen tasapainoilleen tulevien otteluiden ja puolivälieräsarjan katkaisemisen välillä.

–Selkeä tavoite oli katkaista sarja. Saamme viikon aikaa ennen välieriä. Se tulee tarpeeseen. Puolivälieräsarja oli kova rutistus.

Veto selvitti ensimmäisenä tiensä välieriin. Joensuun Maila–Hyvinkään Tahko-ottelusarjassa JoMa johtaa voitoin 2–1. Seinäjoen JymyJussit otti yllätysvoiton keskiviikkona Sotkamon Jymystä 0–1 (2–2, 2–5). Ottelusarja on tilanteessa 2–1 Jymylle. Kouvolan Pallonlyöjien ja Koskenkorvan Urheilijoiden välisessä puolivälieräsarjassa voitot ovat 2–0 Kouvolalle.

Veto saa välierävastustajansa Kouvola–Koskenkorva-puolivälieräsarjan voittajasta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.