Rekka esitteli myös opintosuuntia

Järviseudun Ammatti-instituuttia edustivat Power Truck Show’ssa sekä opettajat että oppilaat.

Julkaistu:

Aihe:

Järviseudun Ammatti-instituutti (Jami) edusti näyttävästi Kauhavan Alahärmän Power Parkissa viikonloppuna järjestetyssä Power Truck Show’ssa.

Esillä oli opiskelijoiden kunnostama kuorma-auto. Kulkupelin varjolla esiteltiin Jamin opintotarjontaa.

–Aina oppisopimuskoulutuksesta lähtien, toteaa koulutusalajohtaja Ilkka Ylinen.

Kuorma-auto on hyvä esittelykohde, sillä opiskelijat itse valitsivat auton verkon kauppapaikalta ja kunnostivat sen esittelykuntoon.

–Aivan loppuun asti emme saaneet rekkaa kunnostettua, sillä vanteet jäivät maalaamatta, Ylinen sanoo ja osoittaa armeijan naamioverkon peittämää auton alaosaa.

Power Truck Show kokosi jälleen kerran Power Parkin täydeltä auto- ja kuljetusalan ammattilaisia kahden päivän mittaiseen tapahtumaan. Esillä oli taidokkaasti koristeltua kuljetuskalustoa, mutta myös rekka-autojen nestoripuolta. Nurmikolle levittäytyi reilu kattaus entisajan kuljetuskalustoa.

–Jamin osastopaikka on mainio, kun nuo vanhat kuorma-autot ovat tuossa vieressä, Ylinen toteaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.