Lasten maatalousnäyttelyssä rapsuteltiin eläimiä ja tutustuttiin työkoneisiin

Roope-hermeliinikani.
Evijärven Jokikylän kyläyhdistyksen vuotuisessa lasten maatalousnäyttelyssä eläimet ja maatalouskoneet olivat huomion keskipisteinä.

Evijärven Jokikylän kyläyhdistyksen vuotuinen lasten maatalousnäyttely järjestettiin 19. elokuuta. Eläimet ja maatalouskoneet olivat useimmille alueen lapsista entuudestaan tuttuja mutta silti ihastelemisen arvoisia. Etenkin hermeliinikanien ympärillä kävi melkoinen kuhina.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.