Rantakyläntie poikki alkuviikosta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Rantakyläntie on poikki ensi maanataiaamusta kello kahdeksasta tiistain iltakuuteen. Raunispuron kohdalla oleva tierumpu piti korvata uudella jo kaksi vuotta sitten. Vimpelin kunta on huomauttanut ely-keskukselle kahdesti, ettei tierumpua ole vaihdettu. Asia oli esillä myös viime viikolla, jolloin ely-keskuksen edustajat kävivät Vimpelin kunnan edustajien kanssa neuvonpitoa suunnitteilla olevista kiertoliittymistä.

Asiat etenivät nopeasti, sillä kuntaan ilmoitettiin kuluvan viikon keskiviikkona, että tierumpu vaihdetaan uuteen, halkaisijaltaan noin 120-senttiseen tierumpuun nopeassa aikataulussa eli 21. ja 22. elokuuta. Tietyöstä kertovat liikennemerkit laitettiin paikoilleen torstaina iltapäivällä. Kyseinen Rantakyläntien kohta sijaitsee noin 650 metrin päässä Rantakyläntien ja Patruunantien risteyksestä Sahin suuntaan.

Tietyöstä ja sen kestosta kerrotaan asianmukaisilla liikennemerkeillä ja niiden lisäkilvillä sekä Patruunantien että Sahin suunnasta tultaessa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.