Yhtenäiskoulu starttasi Kortesjärvellä

Tokaluokkalainen Enni Lindholm.

Julkaistu:

Aihe:

Kortesjärven kaikki 0.–9.-luokkalaiset kattavan yhtenäiskoulun ensimmäinen lukuvuosi alkoi viime torstaina.

–Kyllä tätä on odotettu. Se, että päästiin kaikki saman katon alle, helpottaa koko henkilökunnan työtä. Lisäksi olemme olleet todella mielissämme ja helpottuneita, että pääsemme vihdoin pitämään ja jalostamaan normaalia koulunkäyntiä, eikä meidän tarvitse enää jatkuvasti yrittää selviytyä remontin keskellä ja evakkotiloissa, kertoo rehtori Anne Sankelo.

Purmojärveltä ja Ylikylästä kulkevien lasten päivittäiset matkat ja siten koulupäivät pidentyivät kyläkoulujen lakkauttamisen myötä merkittävästi.

–Mutta onneksi lapset sopeutuvat aikuisia nopeammin uusiin asioihin ja ovat tosi vastaanottavaisia, jos aikuiset ovat positiivisia. Itse olen luottavainen, sillä henkilökunnassa tämä asia on tiedostettu, ja siihen on varauduttu ja panostettu.

Lue Järviseudun Sanomien numerosta 33 lisää uuden yhtenäiskoulun järjestelyistä sekä purettavasta, alakoulun väistötiloinakin toimivasta Mannisenrivin kiinteistöstä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.