Veto runkosarjan kakkonen

Vimpelin Vedon Superpesis-miehistö jäi kotijoukkue Sotkamon Jymyn jalkoihin torstaina runkosarjan päätöskierroksella.

Vedon 0–2 (4–1, 7–2) -tappio ja Joensuun Mailan Seinäjoelta saalistamat kaksi pistettä tarkoittavat sitä, että Veto sijoittui runkosarjassa Joensuun jälkeen toiseksi. Sami-Petteri Kivimäen (kuvassa oikealla) käskyttämän Vedon kausi jatkuu sunnuntaina Saarikentällä puolivälieräsarjan avausottelussa Kiteen Palloa vastaan. Muut puolivälieräparit ovat Joensuun Maila–Hyvinkään Tahko, Kouvolan Pallonlyöjät–Koskenkorvan Urheilijat ja Sotkamon Jymy–Seinäjoen JymyJussit. Kolme voittoa takaa paikan välierissä.

Ennen puolivälierästarttia Saarikentällä pelataan naisten suomensarjan länsilohkon kolmas ja ratkaiseva loppuottelu Vimpelin Vedon ja Lapuan Virkiän välillä. Veto voitti tiistaina kotikentällään ja torstaina Virkiä oli niukasti parempi jaksoin 1–0 (0–0, 4–2).

Jaa juttu: