Urut peruskorjauksessa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin urut ovat pneumaattiset eli ne käyvät paineilmalla. Viiden viikon mittaiseksi suunnitellussa peruskorjauksessa urkujen sointi palautetaan alkuperäiseksi. Peruskorjauksella uruille saadaan lisää käyttöikää vuosikymmenten verran. Osa peruskorjauksesta tehdään urkujen julkisivun takana sijaitsevan urkukaapin sisällä. Kuvassa näkyviä putkia pitkin kulkee pneumaattisten urkujen soitossa tarvittava ilma.

Lue koko juttu tänään ilmestyneestä Järviseudun Sanomien numerosta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.