Onkikisat ohi tältä kesältä

Topi Karttunen.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lasten ja nuorten onkikilpailut ovat Evijärvellä kesän osalta ohi. Ensimmäiset viikot kisat pidettiin Sillankorvassa, mutta syönnin vähitellen hiivuttua jouduttiin paikkaa vaihtamaan pariin otteeseen, ensin Jokisiltaan ja lopuksi vielä Kirsilän uimarannalle.

Kesän isoin kala oli lopulta Lotta Jutilan 710-grammainen lahna. Samaan aikaan järjestettävien aikuisten kisojen puolella Eero Timo onki 1,7-kiloisen lahnan.

Hapon mukaan osallistujia oli alkukesällä jopa 40, sittemmin keleistä ja vanhempien lomista riippuen 10–25 henkeä.

–Ensi vuonna uusiksi, sellainen perinne on ollut, Janne Happo Evijärven Urheilukalastajista kertoo.

Jenni Saarelle, 10, viimeinen kisa oli kesän ainoa. Hän kertoi käyvänsä muutenkin kalassa Kirsilän uimapaikalla ja nostaneensa sieltä parhaimmillaan kiloisen hauen.

–Kalastaminen on kivaa, vaikka ei mitään saisikaan.

Seinäjokinen Topi Karttunen, 5, nautti myös kalastuksesta, vaikka saaliit olivat jääneet toistaiseksi pieniksi ja kalalajien tuntemuksessa saattoi olla tsempattavaa.

–Olen saanut vain tämän pituisia haukia, hän kertoo näyttäen sormillaan kymmenen sentin mittaa.

Matoa hän ei osannut pujottaa itse koukkuun ”ihan vielä” mutta opetteli taitoa parhaillaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.