Finnlamelli vaihtaa toimitusjohtajaa ja tähtää ulkomaille

Alajärveläisen Finnlamelli Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.9.2017 alkaen nimitetty kauppatieteiden maisteri Markku Uotinen. Toimitusjohtajan virkaa pitkään hoitanut Esko Rintamäki siirtyy yrityksen talousjohtajaksi.

Uotinen työskentelee tällä hetkellä Inwido Finland Oy:ssa, jossa hän on vastannut yhtiön tuotekehityksestä, markkinoinnista ja kuluttajamyynnistä. Markku Uotisella on monipuolinen ja vankka kokemus niin kuluttaja- kuin B2B -liiketoiminnasta useissa eri yrityksissä, joissa hän on vastannut alojensa johtavien brändien liiketoiminnasta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

–On hyvä muistaa, että Finnlamelli on kohtuullisen merkittävä rakennusosaamisen ja -materiaalien vientiyritys. Markun kansainvälinen tausta ja osaaminen auttavat yrityksen viennin vahvistamisessa entisestään, toteaa emoyhtiö Pohjolan Design-Talon toimitusjohtaja Jaakko Taivalkoski.

–Odotan innolla pääseväni yhdessä yhtiön henkilökunnan kanssa kehittämään Finnlamellista toimialan johtavaa brändiä niin kotimaassa kuin vientimarkkinoilla. Finnlamellin vankka teollinen osaaminen yhdistettynä emoyhtiön kokemukseen ja osaamiseen muuttovalmiiden talojen toimituksissa tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden kannattavaan kasvuun kotimarkkinoilla. Myös vientimarkkinoilla on merkittävä liiketoiminnan kasvupotentiaali suomalaiselle hirsitalo-osaamiselle. Teemme Finnlamellista lähivuosina alan merkittävimmän toimijan myös kansainvälisillä markkinoilla, toteaa Uotinen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.