Paalijärvellä viihdytään

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Noin 300 asukkaan kylä elää vireästi. Kyläyhdistyksen aktiivijäsen Mari Luoma listaa kylän hyviä puolia:

Työpaikkoja on lähellä, ja täällä on monenlaista plussaa: järvi, näkötorni, koulu, päivähoidon yksikkö ja patikkareitti. Väestö uudistuu; vanhempien asukkaiden tyhjiksi jääneisiin taloihin saadaan uusia asukkaita, Luoma totesi.

–Paluumuuttajia on paljon. Se on parasta mainosta kylälle; kertoo, että tänne on palattu, koska täällä on hyvä olla.

Keskivertovuonna kylälle rakennetaan yksi uusi talo, tänä vuonna kaksi.

–Täällä on myös paljon pienyrittäjyyttä, nopeasti laskemalla tällä kylällä toimii 35 yritystä, totesi Mari Matila.

Maamiesseuran omistama tanssilava on toiminut tapahtuma- ja perhejuhlapaikkana vuosikymmenten ajan. Yhä siellä juhlitaan häitä lähes joka kesäviikonloppu. Järven ympärillä on myös kesäasutusta; moni kylältä muuttanut palaa sinne kesäisin mökkeilemään.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.