Keppariharrastuksen suosio jatkuu

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Koivulampi innostui keppareista 8-vuotiaana ja harrastaa niitä edelleen.

Vaikka keppihevoset ovat vanha keksintö, ja niillä on ratsastettu halki vuosikymmenten, ne ovat nousseet pinnalle muun muassa somen ja ulkomaalaisten mediayhtiöiden voimalla. Koivulammen mukaan keppihevosissa yhdistyy monta asiaa; käsityöt, liikunta ja kavereiden kanssa oleminen. Kankaasta valmistettava keppari on käsityönäyte; sen valmistamiseen menee aikaa jopa päivästä kolmeen päivään.

Harrastus vaatii mielikuvitusta, mutta siihen heittäytyminen palkitsee. Touhu on yhteisöllistä hauskanpitoa. Se ei myöskään ole vain lasten puuhaa, varsinkin pienemmissä piireissä niillä innostuvat ratsaille teini-ikäiset ja varttuneemmatkin aikuiset.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.