Alajärvellä kolaroitiin

Maanantaina neljän aikoihin iltapäivällä Alajärvellä Kurejoentien ja Höyringinharjun risteyksessä oli kahden henkilöauton välinen liikenneonnettomuus.

Paikkakuntalainen vanhempi mies ajoi Höyringinharjulta Kurejoentielle kohti Alajärven keskustaa, kun samanaikaisesti paikkakuntalainen nuori mies ajoi Alajärven suunnasta kohti Kurejokea. Nuori mies oli juuri ohittanut edellään menneitä. Risteysalueella ajoneuvot törmäsivät. Nuori mies ja kyydissään olleet matkustajat vietiin lääkäriin tarkastettavaksi. Ajoneuvot vaurioituivat.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.