Metsätyökoneisiin kohdistuneita varkauksia Pohjanmaalla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Perjantain ja lauantain aikana poliisille on tehty kaksi erillistä ilmoitusta ja maanantaina aamulla viisi rikosilmoitusta lisää. Varkaat ovat anastaneet koneista arvokkaita tietokoneita sekä koneiden ohjainlaitteita. Alustavan arvion mukaan vahingot tulevat nousemaan yhteensä yli sataantuhanteen euroon.

Poliisi pyytää havaintoja viikonlopun ajalta metsäkoneiden luona nähdyistä tai metsäteillä metsäkoneiden säilytyspaikkojen suunnilla nähdyistä ajoneuvoista tai henkilöistä Pohjanmaan poliisin tilannekeskuksen vihjenumeroon p. 0295-440513.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.