Uutta ja vanhaa suppailua vesiurheilupäivässä

Mestari Reijo Saari ja kisälli Milla Sulkakoski.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Sillankorvassa järjestettiin tänään sunnuntaina EviTriathlon sekä Vettä korvassa -tapahtuma. Jälkimmäinen tarjosi mahdollisuuden kokeilla ilmaiseksi tuttuja mutta aloituskynnykseltään korkeita vesiurheilulajeja, kuten suppailua, kajakointia ja wakeboardingia.

Rannassa oli vierekkäin SUP Lappajärven lautoja sekä Reijo Saaren vetämä tukkilaistaitopiste. Tukilla juoksua ja tasapainoilua esittelivät konkari Saaren lisäksi nuoremmat tekijät Robert Sandelin ja Milla Sulkakoski.

–Tämä on vähän tällaista entisaikojen suppailua, Saari luonnehti.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.