Sääksjärven markkinoilla tavattiin tuttuja

Järjestyksessään yhdeksännet Sääksjärven Kyläseuran järjestämät Sääksjärven markkinat kokosi väkeä Vimpelistä, naapurikunnista ja kauempaakin. Tunnelma oli leppoisa ja sääkin suosi.

Väkeä riitti aamukymmenestä kahteen saakka iltapäivällä nuorisoseurantalon pihapiirissä ja sisätiloissa. Markkinoilla tavattiin tuttuja läheltä ja vähän kauempaakin. Myynti- tai esittelypisteitä oli kaikkiaan 30 – ja kauppa kävi.

Lisää markkinatunnelmia ensi viikon Järviseudun Sanomissa ja digiledessä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.