Ruuskan seuraksi tuttuja nimiä

Severi Lassila valittiin kolmatta kertaa aikuisten Itä-Länteen.
Yleisöäänillä pesäpalloilun miesten Itä-Länteen valitun Vimpelin Vedon Perttu Ruuskan lisäksi arvo-otteluissa nähdään useita järviseutulaisjoukkueiden edustajia. Tänään on julkaistu miesten, A-poikien ja B-poikien arvo-otteluedustajat.

Lännen miesjoukkueen väreissä nähdään myös Vedon Sami Haapakoski, Mikko Kanala, Severi Lassila ja Henri Puputti. Alajärven Ankkureista Lännen joukkuetta vahvistaa Aki Orava. Perttu Ruuskalle aikuisten arvo-otteluedustus on ensimmäinen, Haapakoskelle 14:s, Kanalalle viides, Lassilalle kolmas, Oravalle seitsemäs ja Puputille 13:s. Lännen pelinjohtajina toimivat Vedon Sami-Petteri Kivimäki ja Jussi Haapakoski.

Lisää valinnoista ensi keskiviikon Järviseudun Sanomissa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.