Torilla tavataan torstaisin

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärvellä vietetään kesää yhdessä. Kunnantalon kulmalla kokoonnutaan tästä viikosta alkaen joka torstai. Tapahtuman toivotaan tuovan nostetta perinteiselle kyläilykulttuurille.

–Kyseessä ystävien ja tuttavien kohtaamispaikka. Toivomme, että paikalle tulisi mahdollisimman paljon väkeä hankkimaan hyvää mieltä. Haluamme, että ihmiset konkreettisesti tapaisivat toisiaan, toteaa Elsa Rajala. Hän on yksi neljästä Aijjoos-hankkeen henkilöstä, jotka vastaavat torstaitapaamisten järjestämisestä.

Järjestäjät toivovat, että jokainen lappajärveläinen kävisi edes kerran piipahtamassa torilla. Mukaan voi ottaa myös ystävän.

–Vetoan tässä paikkakuntalaisiin, että ottaisivat mukaan sellaisia ihmisiä, jotka eivät itse pääse liikkumaan. Olisi hienoa, että hekin pääsisivät näkemään tuttujaan, Rajala kertoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.