Minigolfrata avoinna Lukkarinpuistossa

Vimpelin keskustaan saatiin kuin saatiinkin minigolfrata, vaikka kunnan järjestämä kilpailu ei ihmisiä kiinnostanutkaan.

Pesäpalloilija-patsaan ja terveyskeskuksen välisellä nurmialueella on voinut tästä päivästä lähtien pelata minigolfia. Ratoja on kuusi. Ne on muokattu ja toteutettu 11-vuotiaan Venla Himmelän idean pohjalta. Peliin tuovat haastetta Superpesis-seurojen lyhenteet. Vimpelin Vedon lisäksi radoilla komeilevat muiden muassa Kiteen Pallon ja Sotkamon Jymyn (kuvassa) tyylitellyt seuralyhenteet.

Radasta, sen suunnittelusta ja toteutuksesta lisää huomisessa Järviseudun Sanomien numerossa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.