Minigolfrata avoinna Lukkarinpuistossa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pesäpalloilija-patsaan ja terveyskeskuksen välisellä nurmialueella on voinut tästä päivästä lähtien pelata minigolfia. Ratoja on kuusi. Ne on muokattu ja toteutettu 11-vuotiaan Venla Himmelän idean pohjalta. Peliin tuovat haastetta Superpesis-seurojen lyhenteet. Vimpelin Vedon lisäksi radoilla komeilevat muiden muassa Kiteen Pallon ja Sotkamon Jymyn (kuvassa) tyylitellyt seuralyhenteet.

Radasta, sen suunnittelusta ja toteutuksesta lisää huomisessa Järviseudun Sanomien numerossa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.