Vimpelin valtuusto Tuomisalon aikaan

Seppo Tuomisalo johtaa Vimpelin uutta valtuustoa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Valtuuston ensimmäisenä varapuheenjohtajana 31.5.2019 saakka toimii keskustan Yrjö Koivukoski. Valtuuston toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin kristillisdemokraattien Lea Vasalampi.

Kunnanhallitukseen valittiin Marja-Leena Laakso, Pasi Sova, Anita Ammesmäki, Marko Timo, Eija Rannanpää, Harri Niemitalo ja Terhi Honkonen. Puheenjohtajana jatkaa Marja-Leena Laakso. Ensimmäinen varapuheenjohtaja on Pasi Sova ja toinen varapuheenjohtaja Anita Ammesmäki.

Lisää uuden valtuuston ensimmäisestä kokouksesta keskiviikon lehdessä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.