Ruuska äänillä arvo-otteluun

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Ääniharavaksi nousseesta 16-vuotiaasta Halsuan Toivon kasvatista tulee kaikkien aikojen nuorin miesten Itä-Länsi -pelaaja. Ikänsä puolesta hän pääsisi pelaamaan C-junioreiden nuorisoleirin arvo-otteluun heinäkuun lopulla. Imatralla Ruuska kohtaa Lännen paidassa Idän lukkarina häärivän 41-vuotiaan Toni Kohosen, josta tulee heinäkuun toisena päivänä kaikkien aikojen vanhin Itä-Länsi -pelaaja. Kohonen valittiin toukokuun pelaajaksi ja se avasi sotkamolaiselle tien uransa 21. arvo-otteluun.

Vimpelin Veto lienee vahvasti mukana miesten arvo-otteluvalinnoissa, sillä pelinjohtokaksikko Sami-Petteri Kivimäki ja Jussi Haapakoski on valittu Lännen käskyttäjiksi. Muut pelaajavalinnat julkistetaan myöhemmin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.