Ruuska äänillä arvo-otteluun

Vimpelin Vedon Perttu Ruuska sai 17 prosentin ääniosuuden, kun yleisöllä oli mahdollisuus äänestää aikuisten arvo-otteluiden ensikertalaisia pelaamaan Imatran Itä-Länsi -oteluihin.

Ääniharavaksi nousseesta 16-vuotiaasta Halsuan Toivon kasvatista tulee kaikkien aikojen nuorin miesten Itä-Länsi -pelaaja. Ikänsä puolesta hän pääsisi pelaamaan C-junioreiden nuorisoleirin arvo-otteluun heinäkuun lopulla. Imatralla Ruuska kohtaa Lännen paidassa Idän lukkarina häärivän 41-vuotiaan Toni Kohosen, josta tulee heinäkuun toisena päivänä kaikkien aikojen vanhin Itä-Länsi -pelaaja. Kohonen valittiin toukokuun pelaajaksi ja se avasi sotkamolaiselle tien uransa 21. arvo-otteluun.

Vimpelin Veto lienee vahvasti mukana miesten arvo-otteluvalinnoissa, sillä pelinjohtokaksikko Sami-Petteri Kivimäki ja Jussi Haapakoski on valittu Lännen käskyttäjiksi. Muut pelaajavalinnat julkistetaan myöhemmin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.