Ketkä riehuivat kesämökillä Pikkusaaressa?

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven 

Pikkusaaressa sijaitsevalla mökillään toukokuun lopulla vieraillut Paavo Saxell järkyttyi päästessään paikalle. Tänä vuonna 70 vuotta täyttävä kesämökki oli joutunut törkeän tuhotyön kohteeksi, kun mökillä oli vietetty luvattomasti uutta vuotta.

–Lattiapäällyste oli palanut Porin Matin edessä ja savuavat halot heitetty ikkunasta pihalle, jolloin ne olivat polttaneet verantaa. Huonekaluista ja puulaatikoista oli tehty ulos kokko, Saxell luettelee.

Sisätilat olivat täynnä papattimattojen ja kiinalaisten pommien hylsyjä. Pihapiiriä koristivat ammuttujen ilotulitusrakettien jäännökset, niiden laukaisukepit, lasinsirut ja ulos heitetyt tavarat.

Lue aiheesta lisää tämän viikon Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.