Pesiskurssilta ekstratreeniä viikkoon

Matti Iivarinen antoi Vili Siltalalle vinkkejä lyöntiharjoitukseen.

Alajärven yläkoululla järjestettiin päättyneellä lukuvuoden aikana ensimmäistä kertaa valinnainen pesäpalloilukurssi. Sille osallistui seitsemän lajista kiinnostunutta yhdeksännen luokan oppilasta. Kurssista oli päävastuussa Ankkureiden juniorivalmennuspäällikkö Tero Tuomela ja hänen varamiehenään toimi Ankkureiden Superpesisjoukkueen päävalmentaja ja pelinjohtaja Matti Iivarinen.

Pesiskurssi antoi oppilaille ylimääräisen treenikerran viikkoon koko lukuvuoden ajan. Talvella harjoituksia tehtiin urheiluhallilla.

–Kurssin parasta antia on ollut yksityiskohtien hiominen, kertoi Lauri Ihamäki.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.