Kauhavan valtuuston lautakuntapaikat

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kauhavan kaupunginvaltuuston tarkastuslautakuntaan valittiin keskustasta Alpo Puro-aho, vpj., (Matti Nokua), Päivi Tuhkasaari (Suvi Rantala), Anna-Maija Puhtimäki (Ritva Mäkiniemi), Jarkko Korkeakangas (Aleksi Porre), kokoomuksesta Vesa Takala pj., (Jani Keskinen), perussuomalaisista Marjut Ristolainen (Noora Budde), Kari-Veli Mäkelä (Juha Kipinoinen), kristillisdemokraateista Tiina Hauta (Maria Lilja).

Kasvatus- ja opetuslautakuntaan valittiin keskustasta Eero Paavola pj., (Harri Sippola), Piia Liinamaa (Tuula Hyrsky), Marita Kunnari (Heidi Rantamäki), Seppo Lindholm (Tuomas Koskinen), Helena Kuoppala (Leena Rantala), Timo Mäkinen (Heikki Saari), kokoomuksesta Olli-Pekka Hietamäki vpj., (Tiina Taijonlahti), Leena Kunnari (Tuomas Lahdenperä), Niina Mannismäki (Hanna Laukkonen), perussuomalaisista Esa Puronvarsi (Marko Lindholm), Emma Kivikangas (Hannele Sui-Tuomaala), kristillisdemokraateista Lasse Ruotsala (Asko Valkeinen).

Elämänlaatulautakuntaan valittiin keskustasta Heidi Rantamäki (Ari-Ville Kallio), Anna-Liisa Niemi (Aleksi Porre), Timo Orrenmaa, (Erkki Tuomela), Anna-Maija Vuorinen (Aira Lahti), Jarkko Mattila (Jari-Pekka Mäki-Fränti), Jenni Keisala (Sinikka Rantala), perussuomalaista Martti Puronvarsi pj., (Mika Haapsaari), Juha-Pekka Hietala vpj., (Taneli Hiltunen), Tiina Ala-Rantala (Sanna Huhtala), Kalle Ruotsala (Minna Nyman), sosiaalidemokraateista Hannele Sui-Tuomaala (Aila Hietala), kristillisdemokraateista Matti Soranummi (Miska Nyman).

Tekniseen lautakuntaan valittiin keskustasta Heikki Hakala pj., (Heikki Kielinen), Sanna Peltoluhta (Maria Mäkipelkola), Suvi Porre (Marjo Penttala), Jarmo Kujanpää (Jouni Mäenpää), Jorma Kari (Jarmo Hautamäki), Heli Mäki (Marika Tervonen), kokoomuksesta Johanna Ratia (Minna Niinistö), Veli-Matti Lillbacka (Risto Pirttinen), Mika Piri vpj., (Kari Hongisto), perussuomalaisista Jari-Pekka Koivisto (Heikki Haukkala), sosiaalidemokraateista Mathias Pukkila (Erkki Peltola), kristillisdemokraateista Anna-Maria Sironen (Mari Hakola).

Ympäristölautakuntaan valittiin keskustasta Jorma Lammi pj. (Leo Mäkipernaa), Jari Lahti (Ari-Ville Kallio), Harri Sippola (Jarmo Hautamäki), Tiina Roumio (Marjo Sjöblom), Niina Övermark (Tiina Knuuttila-Puiras), Jaakko Isomäki (Toni Tuhkasaari), kokoomuksesta Jari Laukkonen vpj., (Timo Hanhikoski), Tuula Haapala (Esa Annala), ps: Mika Haapsaari (Lauri Luomalauhta), Tuija Takala (Noora Budde), sosiaalidemokraateista Asko Peltola (Lea Mäkisuvio), kristillisdemokraateista Maarit Aro (Sini Huhtala).  

Mainos

Kortesjärven asukaslautakuntaan valittiin keskustasta Marita Mattila pj., (Mari Nevamäki), Pertti Pirttinen (Hannu Pirttinen), Markku Mäkelä (Asko Ylikoski), Hanna Kolkka (Kaija Kivikangas), kokoomuksesta Inka Palojärvi (Kirsi Pahkakangas), Timo Hanhikoski (Risto Pirttinen), sosiaalidemokraateista Erkki Peltola (Raimo Rintala), kristillisdemokraateista Sirpa Saarijärvi (Maija Palomäki).

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen yhtymähallituksen vaali jätettiin pöydälle, koska neuvotteluissa ei oltu saavutettu tasa-arvopykälän edellyttämää kiintiötä. Myös Kuntayhtymä Kaksineuvoisen tarkastuslautakunnan jäsenten vaali jätettiin pöydälle.

Etelä-Pohjanmaan liiton maakuntapäivien kokousedustajaksi valittiin Ville Virrankoski (Harri Ojanperä), Niina Övermark (Sirpa Lammi), Marita Mattila (Helena Kuoppala), Ville-Pentti Heikkilä (Kari Kankaanpää) ja Martti Puronvarsi (Esa Puronvarsi).

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin yhtymävaltuustoon valittiin Juhani Haukkala (Heikki Korkealaakso), Anna-Maija Vuorinen (Tiina Hauta) ja Tiina Taijonlahti (Susanna Saarimaa).

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.