Hoiskolaiset liikkuivat eniten

Kaupunki järjesti Hymis-kampanjan voittaneelle HoisGo-joukkueelle kakkukahvitilaisuuden.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven kaupungin organisaatio osallistui Hymis-kampanjaan eli kisaan Suomen kovakuntoisimman kunnan tittelistä 295 kilpailijalla, jotka kisasivat 32 joukkueessa. Alajärven tulos oli organisaatioiden välisessä vertailussa 10. Ennen kampanjaa alajärveläiset ilmoittivat liikkuvansa noin kolme tuntia viikossa ja kampanjan jälkeen luku oli 6,5 tuntia per viikko.

Ahkerimmin liikkui Hoiskon koulun joukkue HoisGo, jonka tulos oli keskimäärin 12,9 liikuttua tuntia per viikko. Joukkueessa oli mukana 12 koulun henkilöstöön kuuluvaa.

Mainos

-Koko Suomen rankingissa joukkue sijoittui 10 parhaan joukkoon, totesi kilpailua järjestävä Mikko Joensuu.

Hoiskon koulun henkilökunta osallistui jo tammi-helmikuussa Fat to fit-kampanjaan, ja harrastaa liikuntaa niin yksin kuin yhdessä pitkin vuotta keräten suoritusmerkintöjä yhteiseen listaan. Kampanja oli monelle hyvä motivaattori lisätä myös hyötyliikuntaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.