Lapset tutustuivat maaseutuun

Julkaistu:

Aihe:

Tilakäynneillä on tehty tutuksi sekä maataloutta että maaseutuammatteja. Hankkeen kohderyhmiä ovat kuluttajat – sekä aikuiset että lapset. Vimpelissä Hietakorven tilalle suuntautuneella vierailulla lapsilla riitti ihmettelemistä ja ihasteltavaa. Kunnan ainoalla luomumaitotilalla ihmeteltiin lehmien suurta kokoa ja kauniita silmiä. Moni poika ja tyttökin uskaltautui nousemaan traktorin hyttiin.

Juttu on julkaistu 31.5. julkaistussa Järviseudun Sanomien numerossa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.