Kokkilan Iina tähtää liikuntatieteelliseen

Kortesjärveläinen Iina Kokkila oli ala-asteikäisenä oikea himo lukija. Hän muun muassa voitti kortesjärveläiskoululaisille järjestetyn kilpailun, jossa kannustettiin käyttämään kirjastoa ja lukemaan. Lukemisen parissa tämän kevään ylioppilas viihtyy edelleen, mutta sijaa on saanut myös liikunnan harrastaminen, jopa niin, että hän suunnittelee ammattia liikunnan parista.

– Harrastan liikuntaa monipuolisesti, tähtään Jyväskylään liikuntatieteelliseen, mielessäni on liikunnanopettajan ammatti. Välivuosikaan ei tekisi pahaa, ottaisin sen ilolla vastaa, vaikka opiskelupaikan saamiseen olenkin panostanut täysillä, kertoo Iina Kokkila.

Kauhavan lukiossa opiskellut Iina Kokkila kirjoitti kuusi ainetta, äidinkielen, ruotsin, terveystiedon, matematiikan sekä englannin ja biologian. Osan jo viime syksynä, loput tänä keväänä.

– Kirjoitukset meni tosi hyvin. Arvosanat tulivat parempina takaisin kuin lähtivät. Mukavampihan se niin päin on, myhäilee uusi ylioppilas.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.