Tehovalvontaa viikonloppuna

Julkaistu:

Kategoria:

,

Poliisi puuttuu alkoholin anniskeluun, sen välitykseen, hallussapitoon ja nauttimiseen. Samaan aikaan valvotaan myös huumausaineiden käyttöä ja hallussapitoa. Alkoholivalvontaviranomaiset ja sosiaalityöntekijät tekevät viikonloppuna yhteistyötä poliisin kanssa. Alaikäisen rikosepäilystä ilmoitetaan aina sosiaaliviranomaisille ja vanhemmille.

Monet koulut ovat informoineet koululaisten vanhempia poliisin tehovalvonnasta Wilma-viestillä, jossa on annettu ohjeita nuoren juhlapaikalla viemisen ja hakemisen suhteen sekä tilanteissa, joissa on tullut esiin, että joku välittää alkoholia tai huumeita nuorille.

Pohjanmaan poliisilaitos järjestää 12 tunnin Twitter-kampanjan, joka alkaa 3.6. kello 15 ja päättyy 4.6. kello 3. Tuona aikana tviitataan lähes reaaliajassa kaikista poliisin tehtävistä illan ja yön aikana. Pohjanmaan poliisilaitoksen Facebook-sivu avataan yksityisviesteille koulujen päättäjäisviikonloppuna. Sivun kautta voi seurata, mitä poliisi tekee koulujen päättäjäisviikonloppuna.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.