Ylikylän koululaisten sijoituspaikkaa pohditaan uudelleen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Suunnitelmat Ylikylän koulun opetuksen siirtämisestä Paavolaan ja kuudensien luokkien sijoittamisesta Jamin Alajärven toimipisteeseen ovat saaneet runsaasti vastustusta. Sen seurauksena ryhdyttiin selvittämään vaihtoehtoisia toimintatapoja. Toiseksi vaihtoehdoksi nousi koko Ylikylän koulun siirtäminen Jamin Kurejoen yksikön tiloihin.

Järviseudun ammatti-instituutin Kurejoen ja Hoiskontien yksiköiden tiloissa suoritettiin 17. toukokuuta sivistystoimen ja teknisen toimen, JAMI:n ja terveysviranomaisen edustajien toimesta kiinteistökatselmus. Tarkastuksen tarkoituksena on selvittää kiinteistöjen soveltuvuus perusopetuksen 1.-6. luokkien opetukseen.

–Katselmuksen perusteella molemmat tilat piha-alueineen ovat muunneltavissa perusopetuksen käyttöön. Ennen tilojen käyttöönottoa tulee tehdä katselmuksessa esiin tulleet muutokset ja korjaukset, toteaa sivistystoimenjohtaja Esa Kaunisto tiedotteessaan.

Alajärven kaupungin ja Jamin edustajat käyvät tilojen vuokraamiseen ja kunnostukseen liittyvät neuvottelut tarkastuksen perusteella tehtävien kustannuslaskelmien jälkeen.

Huoltajia tiedotetaan välittömästi neuvottelujen päätyttyä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.