Reko-myynti hidastunut Järvilakeudella

Kälviäläisen Vänttälän tilan Kauko Salo myy viljatuotteistaan suurimman osan Reko-ryhmissä. Hän on pannut merkille Reko Järvilakeuden hiljentymisen.

Julkaistu:

Aihe:

Facebookissa toimivien Reko-lähiruokarenkaiden alkuaikojen räjähdysmäinen suosio on alkanut tasaantua. Myös Evijärvi-Lappajärvi-Kortesjärvi- sekä Kauhava-Härmät-reiteillä syksystä 2015 asti toimineen Reko Järvilakeuden aktiiviset asiakas- ja tuottajamäärät ovat huvenneet alkuajoista etenkin Järviseudun puolella, vaikka ryhmän jäsenmäärä on kasvanut 2 000:een. Facebook-ryhmässä on kuun alusta saakka käyty huolestunutta keskustelua hiipuvasta myynnistä ja pohdittu, mitä esimerkiksi valikoimalle tai aikatauluille olisi tehtävissä.

Useissa Reko-ryhmissä viljatuotteitaan myyvä tuottaja Kauko Salo kälviäläiseltä Vänttälän tilalta on keskustellut asiasta muiden tuottajien kesken. Kyseessä on noidankehä, jossa vähemmän tuottajia tarkoittaa vähemmän asiakkaita ja se puolestaan vielä vähemmän tuottajia.

–Tällä kehityksellä toiminta on vaarassa loppua. Pitäisi saada vähän lisää tuottajia sekä aktivoitua tilaajia jotenkin. Se on monen asian summa, Salo kertoo.

Lue lisää tuottajien, asiakkaiden ja ryhmän ylläpitäjän kommentteja aiheeseen liittyen keskiviikon Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.