Lukijan mielipideartikkeli:

Sokkotreffit tulossa

Eläkeliiton Evijärven yhdistys on järjestänyt useampia jo perinteeksi muodostuneita sokkotreffimatkoja jonnekin lähitienoolle. Viime kesänä käytiin Soinissa tutustumassa Reijo Kivijärven ateljeehen ja maisemiin.

Tänä vuonna sokkotreffien päivä on kesäkuun kuudentena. Silloin startataan jo aamusta ja takaisin tullaan samana päivänä. Mukava retkipäivä on luvassa. Tule mukaan nauttimaan hienoista kokemuksista, upeista elämyksistä ja hyvästä seurasta.

Ulla Vesala
Heikki Vainionpää

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.