Lukijan mielipideartikkeli:

Kunnanhallituksen kokouspaikka 22.5.

Viittaan Lukijan loolassa 17.5. olleeseen Aila Järvelän kirjoitukseen. Kunnanhallitukset saavat toimikautensa aikana kutsuja erilaisiin tilaisuuksiin ja myös kohdevierailuihin. Hallitusten kokouksia saatetaan pitää joskus myös muualla kuin kunnantalolla, esimerkiksi vierailukohteissa, jos puitteet tämän sallivat.

Viime talvena Evijärvi-Seura kutsui kunnanhallituksen tutustumaan kevään aikana Uittomieskämppään ja kutsussa kerrottiin mahdollisuudesta pitää kokous vastavalmistuneissa tiloissa. Kunnanhallitus linjasi yksimielisesti tuolloin talvi-iltana, että käydään tutustumassa kämppään ja pidetään toukokuun viimeinen kokous siellä.

On totta, että eräs hallituksen jäsen pyysi reilua viikkoa ennen kokouspäivää kokouspaikan siirtoa. Puheenjohtajana en koe, että siirrolle olisi ollut perusteita. Vastaanottamalla kutsun kunnanhallitus haluaa osoittaa arvostusta työlle, jonka Evijärvi-Seura on tehnyt alueen ja tämän kämpän eteen.

Kunnanhallitus ei ole ottanut nimeen kantaa millään tavalla, koska se ei ole kunnanhallituksen toimivallassa. Nimiasia on täysin Evijärvi-Seuran asia. Kunta on käyttänyt niin tiedotuksessa, kuin myös tässä kyseisessä kokouskutsussa, hankkeen alussa tietoon saatettua Uittomieskämppä-nimeä.

Kämpän nimestä käydään tällä hetkellä kovasti keskustelua ja Olavi Koivukankaan sanoin asian ympärille on muodostanut kansanliike. Toivon, että Evijärvi-Seura huomioi tämän. Lisäksi toivon ja luotan siihen, että asiasta kyettäisiin käymään asiallista keskustelua ilman vastakkainasettelua, jota nyt on valitettavasti havaittavissa. 

Terhi Kultalahti
Kunnanhallituksen puheenjohtaja
Evijärvi

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Pesäpallokauden kynnyksellä Matti Lehto kysyy mielipidekirjoituksessaan, mikä on VImpelin Vedon linja pelikuulutusten osalta. Kuva: Lasse Pippola.

Mielipide 2

KIRJOITIN viime vuonna mielipiteeni pesäpallo-ottelujen kuuluttamisesta. Se julkaistiin elokuussa 2023 Ilkka-Pohjalaisessa ja Järviseudun Sanomissa. Olin

Pohjanmaan Kristillisdemokraattien naisjärjestö vetoaa lapsen oikeuteen viettää aikaa vanhempiensa kanssa.

Kallisarvoinen lapsi

Lasten hätä ja nuorten ahdistus täytyy ottaa nyt todesta. Meillä on faktatietoa siitä, miten terveyden

Pesäpallokauden kynnyksellä Matti Lehto kysyy mielipidekirjoituksessaan, mikä on VImpelin Vedon linja pelikuulutusten osalta. Kuva: Lasse Pippola.

Mielipide 2

KIRJOITIN viime vuonna mielipiteeni pesäpallo-ottelujen kuuluttamisesta. Se julkaistiin elokuussa 2023 Ilkka-Pohjalaisessa ja Järviseudun Sanomissa. Olin

Pohjanmaan Kristillisdemokraattien naisjärjestö vetoaa lapsen oikeuteen viettää aikaa vanhempiensa kanssa.

Kallisarvoinen lapsi

Lasten hätä ja nuorten ahdistus täytyy ottaa nyt todesta. Meillä on faktatietoa siitä, miten terveyden

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.