Lukijan mielipideartikkeli:

Puolueet neuvottelevat kuumeisesti edustuspaikoista

Menossa on puolueiden neuvottelut kunnan johtavista luottamushenkilöistä ja edustuspaikoista kunnan ulkopuolella. Kuntalaiset ovat tahtonsa ilmaisseet, nyt on seuraava vaihe.

Tärkeää on löytää tehtävään henkilö, joka ymmärtää kokonaisuuden ja näkee asiat pidemmälle kuin vain tähän päivään. Kuntatalous ei ole ihan yksinkertainen asia. On hyvä muistaa, että käytössä ovat yhteiset eurot. Kuntalaiva ei ole myöskään kovin ketterä käänteissään.
Vaativaan tehtävään valitulta henkilöltä odotetaan neuvottelutaitoa, yhteistyökykyä ja kykyä ilmaista asiansa rakentavasti. Kuuntelemisen taito on tärkeää. 

Päätöksenteko tapahtuu demokraattisesti tarvittaessa äänestämällä. Luottamus ja yhteistyökyky ovat avainasioita luottamustehtävissä.

Ilmari Sulkakoski, Evijärvi

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.