Sillankorvan venesataman ansat

Voisiko urheiluseura tai kunta, joka maksullisia venepaikkoja vuokraa, merkitä veneväylällä olevat ansat tai muuttaa väylän paikkaa? Joka kesä menee potkureita näihin viemäriputken painoihin osuessaan, ja nämähän ovat keskellä vapaaksi merkittyä väylää ikään kuin yllätysvoittoina veneilijöille!

Ei luulisi olevan ylivoimaisen homman etsiä ja vaikka poijuilla merkitä nämä “ansat” jos venepaikan vuokraajan rahatkin kelpaavat kyllä merkityn väylän pitää olla kunnossa!

Potkurin viilaamiseen kyllästynyt

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.