Kulotus karkasi maastopaloksi Kortesjärvellä

Julkaistu:

Kortesjärven Kukkolantiestä lähtevällä Ojanperäntiellä paloi eilen tiistai-iltapäivänä kello viiden aikaan noin 1 000 neliötä peltoa. Muilta vahingoilta vältyttiin.

Päivystävä yksikönjohtaja Niko Ylesmäki Kortesjärven paloasemalta kertoo, että palo sai alkunsa sänkipellon kulotuksesta. Kolme yksikköä reilun kolmen kilometrin päässä sijaitsevalta Kortesjärven paloasemalta saivat palon nopeasti taltutettua, ja Kauhavalta, Evijärveltä ja Lappajärveltä hälytetyt yksiköt käännytettiin takaisin.

Mainos

–Palokunta onnistui heti sammuttamaan palon metrin päästä ulkorakennuksesta, jota liekit uhkasivat. Toinen pää paloi ojanpenkalla, mutta sekin saatiin talttumaan. Koko alue kasteltiin läpeensä, Ylesmäki kertoo tapahtumien kulusta.

–Alkutiedot olivat uhkaavat, kun oli rakennus lähellä. Onneksi päästiin vähillä vahingoilla, kun sänkipeltoa vain paloi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.