Maaseutu tutuksi tilavierailulla

Maatalous ja maaseutuammatit tulevat eteläisellä Pohjanmaalla entistä tutummaksi meneillään olevan Maaseutu tutuksi -hankkeen avulla.

Vimpelin Metsätarhan päiväkodin väki ja perhepäivähoidossa olevat lapset vierailivat keskiviikkona aamupäivällä Hietakorven luomumaitotilalla. Tilavierailulla lapset pääsivät ihmettelemään lehmien kokoa ja tekemään myös lähempää tuttavuutta nelijalkaisten kanssa. Käsinlypsyä pääsi kokeilemaan puisen lehmän avulla: se oli hiljaa ja liikkumatta ja utareesta tuli vettä. Etenkin pojat olivat kiinnostuneita traktoreista ja myös moni tyttö rohkaistui nousemaan traktorin hyttiin. Hankkeeseen liittyviä, koululaisille suunnattuja tilavierailuja järjestetään kuluvan kuun aikana myös Alajärvellä.

Lisää hankkeesta ja tilavierailusta ensi viikon Järviseudun Sanomissa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.