Uuden kaupan rakennustyöt voisivat alkaa jo kesällä

Julkaistu:

Aihe:

Toteutuessaan Lappajärven Osuuskaupan ja KPO:n fuusio toisi Lappajärvelle kokonaan uuden kaupparakennuksen.

–Todennäköisesti samanlaisen kuin esimerkiksi Evijärvellä. Asia on kuitenkin vielä suunnitteluasteella ja lopullisen päätöksen marketin rakentamisesta tekee aikanaan KPO:n hallitus, toteaa Lappajärven Osuuskaupan toimitusjohtaja Pasi Lahti

Rakennustyöt voisivat alkaa varsin nopeastikin.

Mainos

–Teoriassa uudelle paikalle nousevan kaupan rakennustyöt voisi aloittaa osuuskuntakokouksen päätöksen jälkeen kesäkuun lopussa.

Uuden kaupan ohella suunnitteilla on myös uusi ABC-kylmäasema.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.