Kiirevastaanotto laajentumassa

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskukseen suunnitellaan kiirevastaanottoaikojen lisäämistä

Vimpelin kunnanvaltuusto käsittelee asiaa omalta osaltaan ensi maanantain kokouksessaan. Kunnanhallitus esittää valtuustolle 27 000 euron lisämäärärahan hyväksymistä kuluvan vuoden talousarvion terveyspalveluihin. Kiirevastaanotto olisi tarkoitus järjestää arkisin kello 16-20 ja viikonloppuisin 10-18 elokuun alusta lähtien. Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunnan mukaan on perusteltua lisätä kiirevastaanottoa, jonka lisäämisen avulla terveyskeskuksen kiirevastaanottoajat yhdenmukaistuisivat maakunnan muiden alueiden kanssa. Mikäli perusturvalautakunnan esitys toteutuu, perustetaan vastaanottoon 1,5 sairaanhoitajan tointa.

Lue koko juttu keskiviikkona ilmestyneestä Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.