Hiihtokausi päättyi palkisemisiin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kortesjärven Järvi-Veikkojen hiihtokauden päätöstilaisuudessa palkittiin kauden aikana hyvästä menestyksestä. Ykköspokaalin sai kuusitoista hiihtäjää, kakkospokaalilla muistettiin kuutta hiihtäjää ja kolmospokaalin sai kolmetoista hiihtäjää.

– Meidän seura muodostaa vahvan ja iloisen joukkueen, jossa jokaisella on oma paikkansa, totesi hiihtokoulua vetänyt Elina Huhdankoski.

Päätöstilaisuudessa kannustettiin ja palkittiin myös hiihtokoululaisia. Hiihtokoululaiset on jaettu kahteen ryhmään; 9-12-vuotiaisiin ja 6-8-vuotiaisiin. Heidän vetäjinään ovat toimineet Elina Huhdankoski ja Neea Rintala. Hiihtokoululaisille on kuluneen kauden aikana järjestetty harjoitukset kaikkiaan 35 kertaa.

Tapani Nuottimäki lahjoitti stipendin hiihtokoululaisten harjoittelun tukemiseen.

Jaakko Laitilan myöntämän Vuoden kehittyjän pokaalin sai Mika Kärkkäinen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.