Soinin kunnanjohtajan virkaan 16 hakijaa

Soinin kunnanjohtajan virka kiinnostaa hakijoita. Tänään kello 15 päättyneessä haussa virkaa hakee 16 henkilöä. Järviseutulaisia hakijoista on kolme; Nokua-Keisanen Eveliina, kasvatustieteiden maisteri, Alajärvi, Saunamäki Jouni, insinööri (AMK) Vimpeli ja Väliaho Arja, ekonomi, KTM, Soini. Virkaa hakee myös Jamin aikuiskoulutusjohtana toimiva Risto Riihimäki, agrologi (AMK), tradenomi  Ähtäristä.

Muut hakijat ovat Heiskanen Aki, hallintotieteiden maisteri, Pälkäne, Viitasaari Juha, valtiotieteiden maisteri, Helsinki, Luuri Henna, tradenomi, Alavus, Väyrynen Valtteri, hallintotieteiden maisteri, Tampere, Härö Heikki, oikeustieteiden maisteri, Kotka, Sankelo Varpu, ekonomi, kauppatieteiden maisteri , Kuortane, Kuusela Hannu, hallintotieteiden maisteri, Oulu, Noronen Marko, insinööri (YAMK) Jyväskylä, Kärkkäinen Timo, kauppatieteiden maisteri Raahe, Iso-Koivisto Jari, hallintotieteen maisteri, Seinäjoki, Vaarala Jussi, ylioppilas, Ruovesi, Haalisto Ilpo, KM, Nousiainen.

Edit: 9.5.2017 8:38 Varpu Sankelon koulutustausta oikaistu

Jaa juttu: