Vera Kuuselan piirustus valtakunnalliseen loppukilpailuun

Vera Kuuselan Revontulet-työ kisaa valtakunnallisessa finaalissa.
Vimpeliläisen Vera Kuuselan Revontulia katsomassa -teos valittiin Osuuspankkien järjestämän kuvataidenkilpailun finaaliin, Suomen viiden parhaan työn joukkoon.

Kaikkiaan kilpailuun lähetettiin yli 20 000 teosta. Vuonna 2009 syntynyt Vera Kuusela voitti Vimpelin Osuuspankin lasten kuvataidekilpailun 6–8-vuotiaiden sarjan työllään. Toiseksi sijoittu Aleksi Lehtorinne Kivat kaverit -teoksellaan ja kolmanneksi Venla Anttila Ystävyys on kivaa -työllään.

9–10-vuotiaiden sarjassa voiton nappasi Petrus Lehto. Hänen työnsä nimi oli Suden ja Ketun ystävyys. Toiseksi tuli Emma Viitaniemi Rannalla-nimisellä työllään. Kolmanneksi sijoittui Jimi Haanpää. Hänen teoksensa nimi oli Paistamassa makkaraa.

11–13-vuotiaiden kilpailusarjassa voitto meni Fanni Kohoselle. Hänen työnsä nimi oli BFF-Jump. Toiseksi sijoittui Sara Kuusela, hänen työnsä nimenä oli Varsaystävät. Peppi Itäniemi oli kolmas, hänen teoksensa nimi oli Kultalampi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.