Miehet laittoivat jalalla koreasti

Leevi Antalo johdatteli miehiä Mies - Tanssipidot -tapahtuman pääkoreografian saloihin.

Vimpelissä harjoituksia vetänyt tanssinopettaja Leevi Antalo vakuuttui Vimpelistä ja Lappajärveltä harjoituksiin tulleiden miesten innosta, heittäytymiskyvystä ja siitä, että miehillä oli hauskaa. Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseura ry:n järjestämän Mies -Tanssipidot -tapahtuman pääkoreografian aikana Lapuan pesäpallostadionilla tanssii 1917 miestä Heikki Salon esittämän musiikin tahtiin. Tanssikuvioita pääsee harjoittelemaan, vaikkei osallistuisikaan itse tapahtumaan.

Mies – Tanssipidoista lisää keskiviikon Järviseudun Sanomissa ja digilehdessä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.