Jääkäriseminaari vetää väkeä

Kortesjärvellä sunnuntaina järjestetty jääkäriseminaari on kerännyt reilusti väkeä paikalle.

20. jääkäriseminaarin aiheena on Jääkärit historian pelinappuloina ja pelaajina. Puheenvuoroista vastaavat muun muassa poliittisen historian professori Timo Soikkanen sekä tietokirjailija Pertti Rajala, joka esittelee tilaisuudessa Jääkärit-selkokirjan.

Kenraalimajuri Jukka Pennasen puheenvuoro on otsikoltaan Eteenpäin – maksoi mitä maksoi. Filosofian tohtori Tuomas Hoppu puolestaan puhuu maailmansodan vapaaehtoisista Saksassa ja Venäjällä.

Aiheesta lisää seuraavassa lehdessä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.