Evijärvi ja Vimpeli luopuvat matkailuyhteistyöstä

Julkaistu:

Aihe:

Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö Into Seinäjoki Oy on hankkimassa Evijärven ja Vimpelin kuntien omistamat matkailuyhtiön osakkeet itselleen. Vimpeli ja Evijärvi omistavat kolme osaketta. Evijärven kunnanhallitus teki osakkeiden myyntipäätöksen jo aiemmin maaliskuussa ja Vimpelin kunnanhallitus viime kokouksessaan. Vimpelin kunnanhallitus on linjannut, että jatkossa Vimpelin kunnan matkailupalvelut järjestetään kunnan omana toimintana tai ostopalveluna.

Lisää Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy:n uudesta osakassopimuksesta ja Järviseudun kuntien tilanteesta viikon 16 Järviseudun Sanomissa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.