Lukijailta veti väkeä

Arvontalipukkeita täytettiin ahkerasti iltamatyyppisen lukijaillan väliajalla, joka antoi mahdollisuuden kuulumisten vaihtamiseen kahvikupin ääressä.
Järviseudun Sanomien 55-vuotista taivalta juhlittiin lukijaillassa siellä, missä lehti on saanut alkunsa: Vimpelissä.

Lämminhenkisessä lukijaillassa oli hymy herkässä. Illan ohjelmassa oli niin laulua, huumoripitoista monologia kuin musiikkiakin. Asiapuolta ei myöskään unohdettu, sillä salintäyteinen yleisö sai päätoimittaja Juho Kuorikoskelta napakan tietoiskun digilehdestä. Lehteä lukijoilleen tekevät ihmiset esiteltiin juhlayleisölle, jota oli saapunut Vimpelin lisäksi ainakin Kortesjärveltä, Evijärveltä ja Lappajärveltä.

Keskiviikon kuviin ja tunnelmiin palataan vielä ensi viikon paperilehdessä ja digilehdessä sekä Järviseudun Sanomien Facebook-sivulla.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.