Vedolle uudet tilat

Vimpelin Veto avasi vastikään uuden toimistonsa.

Toimiston lisäksi Vedon uusissa tiloissa toimii fanituotekauppa. Veto muutti nuorisotalolta Nelimarkan Leipomon seinänaapuriksi nuorisotalolle tehtävän remontin alta. Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala katsoo, että seura pystyy palvelemaan uusissa tiloissa asiakkaitaan ja fanejaan entistä paremmin.

Lue koko juttu Superpesis-joukkueen kuulumisineen 19.4. ilmestyneestä Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.