Ulosajo Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Torstaina kolmen aikoihin aamuyöllä tapahtui Alajärvellä Paalijärventiellä henkilöauton ulosajo. Paikkakuntalainen nuori mies ajoi Paalijärven suunnasta kohti Kyyjärventietä ja kertomansa mukaan väistäessään hirvieläintä menetti auton hallinnan ja ajautui ulos tieltä.

Auto päätyi katolleen ojan pohjalle pientareen ja tieliittymän kautta. Myös sähköpaalu katkesi tapahtumapaikalla. Kuljettaja ja kyydissä ollut matkustaja vietiin tarkastettavaksi sairaalaan.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.