Jäillä liikkuminen on nyt vaarallista

Vaikka jäiden pinnalla on vielä jääpeitettä, pinnassa saattaa olla jo isoja reikiä, joiden päällä on vain muutama sentti lunta.

Lähestyvä kevät on osittain sulattanut järvien jääpeitettä. Esimerkiksi Lappajärvellä saattaa järvenselällä olla jopa metrien kokoisia reikiä, joiden päälle on muodostunut lumesta muutaman senttimetrin kerros. Jäillä ei kannata nyt liikkua.

Mainos

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.