Kotiväki kävi koulussa

Kodin ja koulun päivän aikana käytiin myös koululuokkien ulkopuolella. Liikunnallinen School race -tietokilpailu oli etenkin oppilaiden mieleen.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vanhemmat ja isovanhemmat pääsivät tutustumaan kouluun ja sen toimintatapoihin. Monen asian huomattiinkin muuttuneen sitten nykykoululaisten vanhempien tai isovanhempien oman kouluajan. Kolmelle, normaalia hieman lyhyemmälle oppitunnille oli ideoitu myös tavallisesta koulupäivästä poikkeavaa ohjelmaa. Teemapäivässä oli kolme erilaista osioita.

Lue lisää Kodin ja koulun päivästä huomisesta Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.