Tässä on Soinin valtuusto

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Soinin 21-paikkaisessa valtuustossa uusia valtuutettuja oli yhdeksän. 12 valtuutettua valittiin uudelleen. Kunnan suurimpana puolueena pysyy keskusta, jonka kannatuksesta suli tasan yhden prosenttiyksikön verran. Kristillisdemokraatit puolestaan kasvatti omaa kannatustaan 6,6 prosenttiyksikköä 22,6 prosenttiin.

Perussuomalaiset on Soinin kolmanneksi suurin puolue. Sen kannatus oli 15,4 prosenttia, mutta pudotusta tuli 3,4 prosenttiyksikön verran. Neljänneksi suurimmaksi kipusi kokoomus 8,8 prosentin kannatuksella, miinusta 1,6 prosenttiyksikköä.

Keskusta sai 11 valtuustopaikkaa, kristillisdemokraatit viisi, perussuomalaiset kolme ja kokoomus kaksi.

Valtuutetuiksi valittiin seuraavat henkilöt:

Jukka-Pekka Keisala (kesk.), 70 ääntä, Maija-Liisa Keisala (kesk.), 50 ääntä, Marjastiina Sorvali (kd.), 48 ääntä, Hilkka Raitanen (ps.) 64 ääntä, Terho Korpela (kesk.), 45 ääntä, Tapani Akonniemi (kesk.), 38 ääntä, Veijo Jousmäki (kd.), 41 ääntä, Kari Laasala (kesk.), 35 ääntä, Rami Puro (kok.), 27 ääntä, Markus Väliaho (ps.), 44 ääntä, Sauli Virtala (kesk.), 34 ääntä, Atte Apilasaho (kd.), 30 ääntä, Marja-Elina Puronhaara (kesk.), 24 ääntä, Mikko Källi (kesk.), 21 ääntä, Kristian Keisala (kd.), 26 ääntä, Marjut Sillanpää (ps.), 30 ääntä, Ritva Paarvela (kesk.), 21 ääntä, Saija Källi (kesk.), 20 ääntä, Marja-Leena Rinne (kd.), 19 ääntä, Anja Katajamäki (kok.), 19 ääntä ja Ano Halla-aho (kesk.), 17 ääntä.

Halla-aho jakoi saman äänimäärän keskustan Taru Mäkipellon kanssa, joten valtuustoon pääsevä ratkaistaan arvalla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.