Kuolonkolari Soinissa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aamulla ennen seitsemää tapahtui Soinissa Multiantiellä täysiperävaunullisen ajoneuvoyhdistelmän ulosajo, jossa menehtyi noin 20-vuotias seinäjokelainen mies. Paikalla saadun selvityksen mukaan ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja oli ajanut Soinin suunnasta kohti Multiaa, kun Multiantien ja Jekkutien risteyksen kohdalla S-mutkassa ja loivassa alamäessä kuljettaja oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ajautuen ulos kulkusuunnassaan vasemmalle puolelle tietä.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kuolemansyyn selvittämisenä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.